Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Érzelmi intelligencia tréning

erzelmiintelligencia.jpgHa rendszeresen prezentál, jól jöhet Önnek az érzelmi intelligencia tréning, hiszen a sikeres prezentáció egyik feltétele, hogy a hallgatósággal jó legyen a KAPCSOLATA. Tarthat Ön Nobel-díjat érdemlő prezentációt, ha közben (bocsánat) utálják vagy unják... A prezentáció során magunkat is eladjuk. Ehhez mire van szükség?

1. Önismeretre.  

2. Érzelmi ön-menedzsmentre, hiszen a közönség tagjai kérdeznek, néha a kérdés alig leplezett támadás, konkrétan a kérdések igen gyakran ego vezérelt verbális agressziók, amit kezelni kell, de az csak akkor sikerül, ha nem gurul el a gyógyszer

3. Empátiára és mások érzelmei megfigyelésére vonatkozó készségnek, meghallgatási és meghallási, meglátási készségekre, hiszen lehet, hogy a hallgatóság némely tagja nem is figyel. De hogyan veszi észre, ha Ön is csak darálja, ha túl akar lenni rajta, ha pont Ön nem figyel a közönségre?

4. Nem minden hallgatója Einstein, cserében mindegyiknek van egója. Ezért a 2. pontban említett érzelmi önmenedzsmenten kívül kapcsolatépítésre van szükség. 

És mi az az érzelmi intelligencia 4 nagy pillére? 

1. Önismeret és saját érzelmeink megértése (én-tudatosság). 

2. Érzelmeink menedzselése, a lelki állóképesség, az ön-motiváció (ön-menedzsment) 

3. A "többiek", a mások érzelmeinek felismerése, megértése, együttérzés, empátia, beleérzés (
társas tudatosság) 

4. Kapcsolataink építésének képessége, együttműködés, befolyásolás, konfliktuskezelés (kapcsolat-menedzsment) 

Érzelmi intelligencia tréningjeinket itt ismerheti meg.