Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Miért jöjjön prezentációtechnika tréningre ("klasszikus", tréningtermi tréning)

prezi-822.jpgMiért jöjjön kétnapos prezentációs technika tréningünkre? 

 

 

 

A 2-napos prezentációtechnika tréning prezentációi minőségét egy teljesen más szintre emeli. Tapasztalat alapján merjük ezt állítani. Igaz ez a nagyon rutinos, elképesztően gyakorlott prezentőrök, az olyan topvezetők esetén is, akik futószalagon prezentálnak 10-20 éve. 

 

A tréning első napján a bemutatkozást követően megkérjük arra, hogy 8 percben tartsa meg az utolsó, a cégénél prezentációját, ha eddig nem szokott prezentálni, akkor akár a diploma védését. Ezt az első prezentációt - a résztvevő engedélye esetén - videóra vesszük.

Majd következik egy kis show time arról, hogy mik a jó prezentáció ismérvei, hogyan kell "megkaparintani" és fenntartani a közönség figyelmét, olcsó harsányság, primitív ripacskodás nélkül.

Na és persze a tréning attól tréning, hogy gyakorol majd. Sokszor. A tréner rámutat a javítható elemekre, és Ön újra és újra kiáll a másik 3-4-5 résztvevő elé és gyakorol.

Nem marketing szemfényvesztés: tényleg bámulatos szintre fejleszti az eredményes, hatásos prezentációhoz szükséges készségeit. 
A 2. napon az utolsó gyakorlások egyikéről is készül videó, és a 2-napos tréninget azzal zárjuk, hogy szelektíven visszanézzük mind az első napi első prezentációt, mind a 2. napi (egyik vagy szó szerint) utolsó prezentációt.

El fog ájulni saját fejlődését látva:)). Ez itt és most (még) szerénytelenségnek tűnik, de tényleg minden tréning-résztvevőnkkel ez történik. Önnel is ez fog. A tréning, mint edzésmunka megteszi a hatását és felülmúlja majd a várakozását.