Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Online és blended prezentációtechnika-tréning díja

preztech-64646.jpgZoom-on tartott (online) prezentációs technika képzések és a blended (tehát részben online, részben tantermi) prezentációtechnika tréningek díja 


 

 

 

 

 


 

Online és blended prezentációs tréningek díja nyílt képzések esetén:
4*4 órás online, és 4+4+8 órás blended nyílt prezentációs technika tréningek részvételi díja MOST: 119.000 Ft + áfa / fő. 
A nyílt tréningekre bárki jelentkezhet. A nyílt tréninge(ke)n, a saját gépe előtt ülve, de egy virtuális csoportban lehet két, egymásnak akár konkurens cég munkatársai is. A nyílt prezentációs képzések létszáma 4-6 fő. Prezentációs tréning díja céges képzés esetén:
A csoportok számától és a tréning időpontjától függően készséggel teszünk ajánlatot, napi díjunk: 499-599-699.000 Ft+áfa.
A céges 
prezentációtechnikai tréningen értelemszerűen ugyanazon költségviselő munkatársai vannak egy csoportban. Céges online tréning esetén a csoport javasolt nagysága 4 fő. Zoom-on a 6 résztvevő az abszolút maximum. A létszámkorlát oka és értelme, hogy mind megbízónk, mind mi is azon őrködünk, hogy a tréning tréning, ne pedig érdemi gyakorlás időt nem biztosító, "ki-lehet-pipálni-hogy-megvolt" kutyakomédia legyen.