Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Prezentációtechnika tréning ("klasszikus")

prezi-822.jpgA 2-napos prezentációtechnika tréning prezentációi minőségét egy teljesen más szintre emeli, tapasztalat alapján merjük ezt állítani, még a nagyon gyakorlott prezentőrök, az olyan topvezetők esetén is, akik futószalagon prezentálnak 10-20 éve. 

 

A tréning első napján a bemutatkozást követően megkérjük arra, hogy 8 percben tartsa meg az utolsó, a cégénél prezentációját, ha eddig nem szokott prezentálni, akkor akár a diploma védését. Ezt az első prezentációt videóra vesszük.

Majd következik egy (nem miattunk) őrülten izgi show time arról, hogy mik a jó prezentáció ismérvei, hogyan kell megkaparintani és fenntartani a közönség figyelmét, olcsó harsányság, primitív ripacskodás nélkül.

Na és persze a tréning attól (is) tréning, hogy gyakorol majd. A tréner rámutat a javítható elemekre, és Ön újra és újra kiáll a másik 3-4-5 résztvevő elé és gyakorol.

Nem marketing duma, tényleg bámulatos szintre fejleszti az eredményes, hatásos prezentációhoz szükséges készségeit. 
A 2. napon az utolsó gyakorlások egyikéről is készül videó, és a 2-napos tréninget azzal zárjuk, hogy szelektíven visszanézzük mind az első napi első prezentációt, mind a 2. napi (egyik vagy szó szerint) utolsó prezentációt.

Ön el fog ájulni fejlődéstől:)), ami szerénytelenségnek tűnhet, de mindenkivel ez történik.